Nyt on sellanen juttu, että...
tästä tulee vuodatusten kuningas. HALLELUJA !

Thing number one; okei joo, on tosi julmaa sanoa näin, mutta...KUINKA PALJON IHMISET JAKSAA SELITTÄÄ TÄSTÄ KOULUAMMUSKELUSTA? Okei joo, tärkeä asia ja silleen. Mut se tässä ärsyttää kun foorumit ja ihq-galtsun päiväkirjamerkinnät täyttyy sillä ainaisella samalla skebelillä elikkä sillä "IIS QI JOKU VOI TEHÄ TÄLLÄSTÄH SIIS IIIH EN TAJUA NE ON PAHOJA IHMISIÄ NE PITÄIS TAPPAA =("
Miksei asioita vois kerranki ajatella MOLEMPIEN kannalta? Myös sieltä ammuskelijan kannalta? Ihmiset ei tunnu tajuavan sitä kuinka kova paikka tämä on esim. ammuskelijan vanhemmille. Mutta ei, nämä yhden jatkaa tätä "HULLU HULLU PSYKO MIKSEI OTETTU ASETTA POIS YHYYY" jaarittamista.
Ja kohta tietysti alkaa se kuuluisa mediasohlaus siitä kuka on syyllinen.
"KENEN VIKA TÄMÄ OLI? >=( SUN VIKA EIKU TON EIKU MUN EIKU SITTENKIN SUN"
Tätä jatkuu sitten sellaiset muutama kuukausi.
...ei vaan jaksa.

Thing number two; On sekin kumma, kun jossain liikut ja joku suhun päin vilkaisee niin heti tulee tämä; "hmmmm mihinköhän genreen tuokin tuolla kuuluu? Ettei vaan oli emo? Taikka jiiruernu?" VOI HERRA JUMALA! IHMISET OHOI?? Onko se pakko aina kaikkia ahdata johonkin tiettyyn genreen?
"SINÄ OLLA EMOERNUHIPPIPUNKKARIHEVARISKINIJEESUSTELIJAPISSISJAKORASIA >8((( tai joku siltä väliltä !!"
...ei kiesus. Mua alkaa ainakin ottamaan tää genreily päähän. Jokanen pukeutuu just silleen ku haluaa ja on mitä haluaa. Jos haluu pistää ittes johonkin genreen niin mikäs siinä, en minä sitä kiellä. Mut ei sitä muista oo pakko alkaa miettimään, että "mikäs tuo otus tuolla nyt sitten mahtaa olla? Karkeakarvainen emo vai kenties hevarinnoutaja? Hmmm~"

Siinä kaksi päätä pistelevää vuodatusta tältä päivältä ja vihatkaa itseänne ja saranoo, hyvää yötä ! Elvis has left the building piste.