Ohoi~ I'm back at home again~ !!
Olin siis viikonlopun vanhempien luona kylässä. Oli oikein kivae reissu.
Pidettiin äiteen kanssa mummoilu-ilta eli pistettiin mummovaatteet päälle ja katottiin telkkaria ja juoruttiin vähän kaikesta. Ah, kuinka seksikäs olo sillon olikaan ! Musta ameebapipo päässä, piiiitkä harmaa tunika ja harmaat pitkikset ♥ Äiti saa aina parhaimmat ideat.

1924996.jpg

Illat meni amispopin, In Flamesin, MCRn ja homomangojen parissa. Ja äitin kanssa turisten. Ja music battle -otteluiden parissa iskää vastaan. Mut siinämielessä tää oli aika historiallinen viikonloppu, et nyt virallisesti oon päässy niskan päälle mun ja iskän tappeluissa ! I'm so proud of myself ! u__u''
Ja totta kai piirsin kanssa. Riihikoski taitaa olla ainut paikka, jossa pystyn piirtämään kunnolla ja keskittymään siihen ja se on se paikka missä inspiraatiot vaan lentelee ilmassa niin että kuhina käy ! ♥ Mut harmi vaan, et kauhon niitä inspiksiä ainoastaan öisin siinä yhden ja kahden välillä.

Oon tainnut kunnostautua viherpeukalona ! Tutuista suurinosa tietääkin, että mulla on kolme lemmikkikasvia; Ukki-kun, Killemon ja Kenitaalilävistys. Ukki-kun on miun rakas bambutikku, joka sai nimensä Naruton mangakan, Masashi Kishimoton oman bambutikun mukaan. Killemon on joku....palmu. En nyt muista mikä. Palmu kuiteski. Kenitaalilävistys on jonkin sortin kaktus. n__n;
Enivei, Ukki-kun on alkanut kasvamaan ihan huimaa vauhtia ! Ja Kenitaalilävistys kasvattaa jotain....nauhaa. No, kai se on ihan normaalia. Killemon...no se ei tee edelleenkään minkäänlaista edistystä kasvunsa suhteen. Tyhmä palmu, duhduhduh.

1925069.jpg
Ukki-kun♥

Well now, I must go-ho-ho~ Babaaii ! ♥