Syvä anteeksipyyntö kaikilta blogiani stalkkaavilta ja vähänkään seuraajilta.
En ole pitkään aikaan ehtinyt/jaksanut/blablatiesmitäsyitä päivittää blogia, mutta nyt taas löytyy inspiraatiota ! Olkaapa siis onnellisia. Yritän suoltaa mahdollisimman paljon tekstiä tähän ja sokeriksi päälle; saatte mässäillä kunnon kuvablogailulla ! Kuvia siis on ja paljon....ainakin suhteellisen. Koittakaa siis tykätä ja nauttia.

Muutama viikko takaperin olin ystäväni Kikan syntymäpäivillä Salossa. Täytyy sanoa...olen pettynyt teihin, turkulaiset. Salolaiset on paljon lepsumpaa väkeä, täytyy myöntää. Tsootsoo turun murret. Hyi teitä. Elikkä siis oikein mukavaa oli. Kiitos siitä menee Kikalle, Emmille ja Aleksille sekä kaikille muillekkin synttäreille olleille. Parasta oli varmaan Alias, karaoke ja yöllinen lapsentekoreissu golfkentälle. Uh ! ♥

1952208.jpg
♥ Emmi, Kikka, Aleksi ♥

Synttäreitten jälkeen menin Emmille yöksi. Oli tosi mukavaa nähdä ihan ensimmäistä ystävää pitkästä aikaa. Viime kerrasta taisi olla jo ikuisuus.

1952212.jpg
♥ Emmi-mi ♥

Emmi kävi myös viime kesänä Nipponin saarella eli Japanissa ja toi minulle tuliaisia. Oih, suuri kiitos edelleenkin niistä ! Sain miehille tarkoitettuja Pockyja, syömäpuikot ja museosta sellaisen hienon kortin.

1952209.jpg
Miesten Pockyjen mainoslauseet on toisinaan aika...nojoo.

Noniiiiin, se siitä kaukaisuudesta. Pari päivää sitten tuhertelin tylsyyksissäni koulussa tussitaululle. Se onkin parasta ajanvietettä samalla, kun sinut on määrätty levytulostimelle töihin. Ah, ulkoasuntoteuttajan ammatista löytyy sekä jänniä, että tylsiä hetkiä. Levytulostus kuluu niihin tylsiin, mutta silti kivoihin hetkiin. Anygays, halusin näyttää teillekkin kuinka taiteellinen saatan joskus olla. ...älkää nyt herrajumala luulko, että piirtelen aina tälläistä skebeliä. Tai no...uskokaa mitä tahdotte !

1971277.jpg
Kuvasta löytyy omakuva, ronsu, kewl-guy, fangirl sekä joku...random.
Saatte itse arvata mikä on mikäkin.

Mutta, nyt näkemisiin ja niin pois päin. Ba-bai ! ♥

PS. Luen tällä hetkellä sinänsä mielenkiintoista artikkelia täältä netistä. Netti, tuo ihmeellinen maailma. Kuitenkin, suosittelen jokaisen lukevan sen. Sanokaa sitten minulle mielipiteenne, onko tuo artikelin mies pienestä pitäen ollut päästänsä pipi vai voisiko tuossa jutussa olla jotain perää ja persettä? Itse en osaa päättää.
http://www.niksula.hut.fi/~suomi/homokaasu.html