HEWWOOO !!

Tänään meni suunnitelmat vähän uusiksi. Alkuperäinen suunnitelma oli; ensin kissavahdiksi, sitten Länsikeskukseen kävelemään ja kiertelemään halpahalleja. Noh, yläkerran herra päätti sitten siunata meitä tänään kaatosateella......ARARA! KIITOS

Nojoo, ei voi mitään. Olin kuitenkin vahtimassa heRin katzeja. Oww, oikein suloisia otuksia. Mao ja Kumo nimeltään. Täytyy nyt vähän kehaista, että olen Kumon kummitäti. Suloisuudessa nuo katzit yltävät kyllä top kolmoseen. Ei ne kuitenkaan vielä ohita Möröä suloisuudessaan, kheheh.

1989668.jpg1989659.jpg
♥ Mao & Kumo ♥

Koska vettä tuli enemmän kuin laki sallii päätin jättää suosiolla Länsikeskuksen koluamisen ensi viikkoon. Sen sijaan ajattelin mennä muuten vaan viettämään aikaa keskustaan. Jostain kumman syystä ajauduin kuitenkin Junttilaan...jossa oli alennusmyynnit. PIHKURA ! Sinne meni sitten rahat.

1989669.jpg

Mutta, ah, rakastan uutta laukkuani ja kenkiäni ♥

Keskustassa vastaan käveli myös Michael Monroe vaimokkeensa kera. Molemmilla oikein suloiset Hello Kitty-sateenvarjot. Tällä bongauksella sain tyydytettyä julkkis-himoni tältä päivältä. Jaa mikä julkkis-himo? No joka päivä täytyy nähdä ja kokea jotain julkimoihin liittyvää. Oli se sitten kansanedustaja, sarjakuvapiirtäjä taikka laulaja; kaikki käy.

Kävelykadulla tarjottiin myös Jaffa Smoothie-pulloja ohikulkijoille ilmaiseksi. Ja niitten koju sattui olemaan juuri sopivasti minun matkanvarrella kun kävin Junttilassa shoppailemassa. Joten sain kaksi pulloa ilmaiseksi. Ihan jees.

1989715.jpg

Ei se ollut mitään erityisen hyvää kylläkään...

Tänään huomasin itsessäni myös uuden piirteen ! Minusta löytyy toisinaan myös lastenvihaajan persoonallisuutta ! Hyvin pelottavaa tosin, koska olenhan sentään sivutoimeltani MLL:n lastenvahti. Bussissa matkallani Turun keskustaan takanani istui kaksi pikkupoikaa ja he keskustelivat kovaan ääneen kultaisesta kullista. Shokeerauduin tästä jonkin verran. Keskustassa samalla bussipysäkillä kanssani oli taas kaksi poikaa, vähän vanhempia tällä kertaa. Toinen heistä kiroili kovaan ääneen ja uhkasi hakata bussikuskin jollei bussi pian ilmaantuisi pysäkille. Siinä sitä ajatteli jo hieman ärsyyntyneenä "hah, senkun näkisi rääpäle". Ja täytyy myöntää; monta kertaa teki mieli lahdata ne kiroilevat pikku rakkarit.