Herrooouu (●Д●)у
Tässä on tulossa jälleen tälläinen pidemmän puoleinen entry. u l t i m a t e !

Tosiaan, viime perjantaina lähdettiin Keikun kanssa Tampereelle Kill Hannahin w/ My Passionin keikalle. Löydettiin Pakkahuoneelle helpommin kuin olisin arvannu. Jouduttiin jonottamaan tunnin pitempään ku oli aiemmin ilmotettu. Ulkona oli ihan himokylmä ! Mittarin mukaan siellä ois ollu +12 astetta lämmintä, mut en kyl suostu uskomaan. Sen verran jäätysin. Loppuvaiheessa en tuntenu varpaita enkä käsiä ja sormet oli ihan siniset. No sitte päästiin sisälle ja ostin Kill Hannahin hubbarin, aika kewl ♥ My Passion oli joku mahtavin, omgomgomg. Uskallan sanoa, et ehkä parempi ku Kill Hannah. Uskallankohan sanoa niin? Ehkä... Kill Hannah oli kyllä kanssa tosi kewl. Keikkojen lopuksi saatiin nimmareita ja haleja ja kuvia ja aaah. Laurence on miun uusi rakkaus (MP:n vokalisti), samoin Simon (MP:n basisti). ♥ Ja ainii kakkos- ja kolmosrivissä pyörin lähes koko ajan.

1977261.jpg
♥Simon♥

Sunnuntaina sitten oli Exist Tracen ja Black:Listin vuoro Herushinkissa. Sanotaanko näin, että taisi olla paras päiväni pitkään aikaan. Ja pakko myös myöntää; vaikka alunperin menin sinne Existon vuoksi, niin nyt oon kyllä tasan sitä mieltä, että Black:List hakkasi Existon sata-nolla. AIKA oli hirmuinen naistenmies ymsymsyms. KYOTARO OLI JOTAIN........jotain. Enpäs sanokkaan. Qma. Nonni, sieltä se tuli kuiteski. ♥ Nojoo, eturivi oli ja hyvä niin, ihan huippu meininki ja parhaat fiilikset jäi mieleen.

1983148.jpg
Hän on niin kovin suloinen. Mutta toi kulmahammas häiritsee mua. Söpöllä tavalla.

Ja tosiaan, nyt ollaan taas vaihteeksi Rkoskella. Omnomnom hyvää ruokaa ja vanhoja muistoja. Rkoskessa on jotain rauhottavaa. Mut samalla se on yks maailman ärsyttävimmistä paikoista (sori kaikki rkoskelaiset, dissaatte mua muutenkin, mut anygays).
Ja piti tämäkin yö käyttää piirtämiseen. Vaan mitä jäi Hanna tekemään? No tottakai miettimään, että miten muutetaan vuodatuksen ulkonäköä. Loppujenlopuksi meni koko touhuun hermot ja luovutin. Koitetaan joskus uudemman kerran paremmalla onnella. Ja koska datauspinnit jäi kotiin ni oli sidottava hiukset jotenkin toisella tapaa kiinni...

1983280.jpg
So lolled. So GOODBYE.

ps. nutturat on kestomuotia. not.